Kdo je Blažena Surijan Renko
 

 
   

info@moja-prihodnost.com
Tel.:041 348 123
 


Kdo je Blažena Surijan Renko

 

Blažena - terapevtka naravnega zdravljenja - reikist

Od leta 1998, ko sem se prvič srečala z reikijem in dobila prvo iniciacijo, se je moje življenje začelo spreminjati.

Zmogla sem odpirati nova vrata in zapuščati tisto, kar mi ni več služilo in dobila vedno tisto, kar je bilo dobro zame, čeprav se morda ego ni strinjal. Za osebno rast in učenje sem hvaležna učiteljem in učiteljicam, od njih sem se učila - včasih tudi čez težke preizkušnje.

 

Seveda so nastopili življenjski postanki, ko sem potrebovala čas za sebe, da sem zacelila rane, ki so nastale in jih transformirala v zdrave in dobre izkušnje, raziskovala in se učila. Vendar vedno sem sledila svoji poti, svojemu namenu. Reiki je bil stalnica v mojem življenju.

Skoraj 25 let sem z/za ljudi vodila tarot seanse - intuitivno svetovanje. Včasih je bil smo razgovor. Bila sem tista, ki sem znala prisluhniti, ko je bila osamljenost prevelika, bodrila, umirjala in dajala zalet. Tarot je bil moje orodje in seveda ostaja še naprej.Kot sinergija reiki-ja in tarot-a.

Po zaključku šolanja za terapevtko naravnega zdravljenja sem si vzela nekaj časa, da dozorijo občutki v meni in prišel je čas, da sprejmem nov izziv. Čas in energijo zdaj posvečam učenju drugih. Kot mojstrica reikija lahko iniciram in učim reiki, za kar sem neizmerno hvaležna.

Svet okoli nas se hitro spreminja in marsikdo več ne zmore slediti tempu, obremenitvam. Ko se zdravje poslabša, odnosi ohladijo, službe postanejo muka, takrat je čas za spremembe in za reiki, ki je nežna dopolnila metoda, primerna za vas, da v sozvočju s samim seboj in svetom okrog vas ponovno na novo zaživite.

Terapije bodo pomagale uravnovesiti  energetske vrtince - čakre , ki so del aure in so izrednega pomena za naše zdravje, delovanje na vseh nivojih našega življenja -fizični, čustveni, mentalni in duhovni.

 

             Blazena.jpg

Blažena

Terapevtka naravnega zdravljenja,

reikistka

 

Skupaj s partnerjem živiva ob reki Lahinji v Beli krajini. Sem ljubiteljica živali, ekološko usmerjena, vrtnarim in ustvarjam z različnimi materiali uporabne predmete. Potovanja so moj odklop, fotografiram ujete trenutke na potovanjih, kot tudi vsak dan. Predvsem pa odkrivam neuhojene poti življenja. Sem mama trem, zdaj že samostojnih odraslih otrok in babi mali vnukinji.