LJUBIMCA
 

 
   

info@moja-prihodnost.com
Tel.:041 348 123
 


Tarot karta - "ljubimca"

Tarot karta ljubimca

Razlaga simbolov na sliki

S to karto prihajamo v svet zavesti. Sonce je v centru. Plavolasi liki predstavljajo zlato, ki ne izgubi vrednosti, tudi če z njim delajo nečiste roke. Predstavlja moč čiste ljubezni in intuicijo. S to karto se nahajamo v svetu, ki prehaja od duhovnega k fizičnemu, a ta pot prehaja skozi ljubezen. Tarot karta Ljubimca nam vedno omogoča izbiro, to je odvisno od karakterja izpraševalca. Samo njegova intuicija mu da pravi odgovor. Ena od poti, ki jo predstavlja svetlolaska, je srečno seksualno življenje, radost življenja.
 
Ženska se dotika srca predstavlja Papeževo ljubezen, breztelesna, ki postane ljubezen drugega.
 
Druga ženska gleda stran in simbolizira željo druge ženske, projekcijo ANIME. Tu je prisotno vprašanje izbora med ljubeznijo in ambstraktno željo.
 
Centralna  figura – bosonogi fant sprejema moč iz Zemlje in jo prenaša na druge. Simbolizira zdravje – tistega, ki zdravi in tisttega, ki je ozdravljen. Kupido je simbol človekove ljubezni v belem, kar predstavlja čistost. Žarki, različnih barv predstavljajo ravnotežje na treh nivojih,zahvaljujoč ljubezni. Strela je obrnjena dol k materiji, predstavlja hitro in pravilno odločitev.  

Uporaba 

Ta karta je posrednik. Oseba, ki jo velikokrat potegne se lahko ukvarja z dvema enakima poklicema. Predstavlja družinsko življenje, partnerstvo; fizično in čustveno toplino. To je tudi karta trdnega zdravja. Če je obrnjena na glavo je znak izgubljanja energije v prazno, impulzivnost, sebičnost, posesivno ljubezen, nesrečno seksualno življenje 

Kabalistična veza 

  • kamen – turmalin
  • barva – bledovijolična
  • rastlina – sivka
  • drevo – marelica
  • kraji ali smeri sveta – severna Amerika in vse države na SZ od kraja kjer smo rojen