Orgoniti
 

 
   

info@moja-prihodnost.com
Tel.:041 348 123
 


Orgoniti - kako delujejo in kaj so orgoniti ? 

Z orgoniti sem se srečala po naključju, a kot vemo da naključij ni, se je to srečanje zgodilo z namenom. Pritegnil me je članek o orgonitih v reviji Misterij in nato sem sama začela z raziskovanjem in učenjem o orgonski energiji, o Wilhemu Reichu , brala o izkušnjah drugih in seveda naletela tudi na naše izdelovalce, ki sem jim prisluhnila in se učila tudi od njih.

Predvsem od g.Mirana Vučka.

 Orhidejinih 27 cvetov

 Orgoniti so pomagali orhideji zacveteti  Po povratku z dopusta je orhideja, ob kateri so nameščeni orgoniti, cvetela s 27 cvetovi !
Moja orhideja, ki dolgo ni cvetela, je zacvetela s pomočjo orgonitov (1. slika).
Po povratku z dopusta je sledilo lepo presenečenje - naštela sem 27 cvetov !  (2. slika)

Učenje in izkušnje si nabiram ob sami izdelavi in uporabi orgonitov, ki jih seveda najprej preizkušam tudi na svoji lastni koži in v prostoru, kjer se največ zadržujem - delovnem prostoru.

Orgonit Holy Hand Grenades (HHG)
Orgonit mandala
 Orgonit mandala 2

Že ko sem iskala in kupovala material za izdelavo, so se mi stvari skoraj kar same postavljale na pot. Nakup poldragih kamnov in mineralov pa je bilo zelo čustveno dejanje. Odločila sem se za izlet v Nemčijo v sklopu katerega je bilo tudi predavanje, med drugim tudi o mineralih. Nekaj predznanja sem imela, a doživetje je bilo res energetsko nabito, polno novih spoznanj in nabiranja izkušenj.

Nakup mineralov in kristalov sem opravila v Berchtesgadener-ju ob jezeru Koenigsee in sem jih izbrala tudi za namen izdelovanja orgonitov.

Berchtesgadener - kraj nakupa kristalov in mineralov za orgonite

In tako sem se zdaj ob prenovi moje strani odločila, da jih dam na razpolago tudi vam. Ob vaši odločitvi za nakup orgonita sem vam pripravila članek o tem, kako delujejo in kaj je sploh njihov namen.

Omenim naj še, da je samo izdelovanje orgonitov potekalo na višjih vibracijah in zelo intuitivno, seveda pa sem upoštevala tudi smernice in navodila same izdelave. Naj vam bo druženje z njimi prijetno.

 Orgonit TB    Orgonit Turmalin