Pogoji poslovanja
 

 
   

info@moja-prihodnost.com
Tel.:041 348 123
 


Splošni pogoji poslovanja

 

Pogoji poslovanja in uporaba spletne strani

Splošni pogoji

Splošni pogoji poslovanja spletne strani Moja-prihodnost.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot). Moja-prihodnost.com je spletna stran, ki jo upravlja TAO-ZEN, svetovanje za zdrav način življenja Blažena Surijan Renko s.p., ponudnik storitev e-poslovanja, v nadaljevanju ponudnik. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani Moja-prihodnost.com, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Dostopnost informacij (povzetek zakonodaje)

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 1. identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),   

 2. kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon), 

 3. bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),  

 4. dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletni strani naj bi bil dostopen v razumljivem roku),  

 5. vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davke in ostale stroške,

 6. način plačila in uveljavitve storitve   

 7. časovno veljavnost ponudbe   

 8. rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca reklamacija storitve

 9. pojasnjen mora biti postopek ob pritožbi, vključno z vsemi kontaktnimi podatki.

Ponudba storitev

Zaradi narave naših storitev na različnih lokacijah, se dogodki na spletni strani pogosto ažurirajo in spreminjajo.

Vsa ponudba se izvaja strokovno, za katero se ponudnik zavezuje, da bodo ponujene storitve vedno v zadovoljstvo uporabnikov in si prizadeva za natančnost in ažurnost urnikov in si pridržuje pravico spremembe ali odpovedi delavnic v primeru bolezni, ali premajhnega števila prijav.

Načini plačila

Na spletni Moja-prihodnost.com ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

DELAVNICE IN SVETOVANJE PREKO SKYPE/TELEFONA

 • preko nakazila UPN na TRRZaradi sodelovanja z zunanjimi ponudniki prostora na drugi lokaciji in želji po olajšanju plačila strankam se:

 • plačilo lahko izvede preko nakazila UPN na TRR

 • z gotovino na sami lokaciji .

  Ponudnik izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški. Kupoprodajna pogodba je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna na njegovem e-mailu.

Račun za storitve, ki so plačane z gotovino, se na samem kraju plačila izda račun v tiskani obliki.

Cene

Objavljene cene veljajo za vse stranke. Cene ne vsebujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila in pod zgoraj navedenimi pogoji. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh kupcu skušal ponuditi ustrezno cenovno rešitev, ki bo služila obojestranskemu zadovoljstvu.

Tako ima kupec tečaja ponujeno možnost plačila v dveh obrokih. Prvi obrok je za zagotovitev mesta potrebno plačati v roku najkasnje do 48 ur po prijavi, drugi obrok pa najkasneje do konca tečaja.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik  potrdi naročilo z mailom, ki vsebuje račun. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.Rezervacija in nakup

Rezervacija se opravi s prijavo preko e-maila.

Po izbrani storitvi-delavnici sledi vnos osebnih podatkov in podatkov za plačilo računa. Z oddano prijavo na elektronski naslov prejmete sporočilo s podrobnejšimi podatki in predračun.

S tem je vaše mesto na delavnici rezervirano za 48 ur. V tem roku je za dokončno potrditev rezervacije potrebno opraviti tudi plačilo. Izjema je storitev pri  katerih je izbran način plačila z gotovino. Pravica do odstopa od nakupa

Po nakupu je odstop nakupa možen samo v primeru pisne odpovedi najkasneje 1 teden pred pričetkom delavnice ali pa v primeru bolezni, za katero mora biti predloženo zdravniško potrdilo. V tem primeru je možno delavnico nadomestiti v prihodnjih terminih, ali pa dobiti povrnjen denar.

Pogoji odpovedi delavnice

Uporabljen predplačniški kredit (razen v zgoraj navedenih izjemah) v primeru odpovedi rezervacije ali neprihoda ne bo povrnjen.TEČAJI

S prijavo na tečaj je mesto rezervirano za obdobje 48 ur. Možnost plačila tečaja je v dveh obrokih. Prvi obrok je potrebno poravnati v roku 48 ur po prijavi. S tem je mesto na tečaju potrjeno. Drugi obrok je potrebno poravnati najkasneje do konca tečaja. V primeru odsotnosti na tečaju, je zamujeno srečanje mogoče nadomestiti ob predhodni najavi na enakem tečaju, ki izvedenem v prihodnjih terminih.

Pravica do zasebnosti

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov strank. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, lastne raziskave in analize in ostalo potrebno komunikacijo.

Komunikacija

Z uporabnikom sme ponudnik stopiti v stik preko e-maila ali telefona posredovanega na prijavnem obrazcu samo za namene opominov, ali informacij o spremembi podatkov storitev. Stranka lahko ponudnika kontaktira prek e-maila ali telefona v času uradnih ur in sicer: od ponedeljka do petka med 09:00 in 16:00.

Varovanje osebnih podatkov in posredovanje informacij

Spletna stran Moja-prihodnost.com  spoštuje zasebnost svojih uporabnikov. Upravljavec osebnih podatkov, ki jih posameznik posreduje ob dostopu do spletne strani ali jih vpiše znotraj te spletne strani je podjetje TAO-ZEN  SVETOVANJE ZA ZDRAV NAČIN ŽIVLJENJA Blažena Surijan Renko s.p Gradac 100, 8332 Gradac,

(v nadaljevanju tega besedila upravljavec osebnih podatkov).

Posameznik dovoljuje upravljavcu uporabo osebnih podatkov, ki jih ta posreduje ob prijavi na e-novice, registraciji na delavnice, pri prenosu elektornskih knjig in drugih publikacij ter v ostalih primerih, ko vpiše svoje osebne podatke na spletni strani www.moja-prihodnost.com, za namene obveščanja o storitvah in novicah povezanih s spletno stranjo.

Posameznik, ki dostopa do spletnih strani upravljavca osebnih podatkov ter na njih izpolni spletni obrazec s svojimi podatki, se strinja, da lahko ta zbira podatke o obiskih spletnih strani za namene analize interesa obiskovalca za nakup ter posledično za pripravo prilagojene ponudbe posamezniku.

Upravljavec osebnih podatkov, podatke pridobljene za zgoraj opredeljene namene lahko posreduje zunanjim administratorjem sistema ter drugim osebam, ki dostopajo do podatkov v imenu in na račun upravljavca osebnih podatkov.

Posameznik izjavlja in potrjuje, da je seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj v skladu z določbami 29., 30., 31., 32. in 33. Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) – Uradni list RS, št. 94/ 2007. Izjavlja tudi, da je seznanjen z dejstvom, da je posredovanje podatkov prostovoljno ter da v primeru, če podatkov ne bo posredoval, upravljavec ne bo izvedel prenosa elektronskih knjig, drugih publikacij ali izpolnil druge storitve, na katere se prijavlja posameznik oziroma ne bo izvedel analize interesa obiskovalca spletne strani ter pripravil prilagojene ponudbe posamezniku.

Če posameznik ne želi, da mu upravljavec osebnih podatkov pripravi prilagojeno ponudbo glede na obisk njegove spletne strani lahko bodisi onemogoči piškotke na svojem brskalniku ali pa ne posreduje svojih podatkov znotraj obrazca na spletni strani upravljavca ter tako zagotovi svojo anonimnost. Privoljenje lahko posameznik prav tako kadarkoli prekliče z obvestilom o prenehanju uporabe njegovih osebnih podatkov na naslov info@moja-prihodnost.com ali se odjavi direktno iz prejete elektronske pošte, poslane preko tretjih orodij za pošiljanje masovne e-pošte.