REIKI
 

 
   

info@moja-prihodnost.com
Tel.:041 348 123
 


Reiki

 

Kaj je Reiki?

 

REIKI je najenostavnejša metoda naravnega samozdravljenja.

Vsebuje starodavno izkušnjo in znanje o pretoku energije. Ko se med tretmajem občuti notranje ravnovesje in blaženost kot "tok", to pomeni, da se spojimo z univerazalno silo. Če tega ne zazna, pa se vseeno začuti, da se dogaja nekaj lepega.

Mir, veselje in radost do bivanja.

 

 HON_SHA_ZE_SHO_NEN.jpgREIKI UNIVERZALNA ENERGIJA

 

Kako deluje reiki na človeka?

 

Ko sem prevodnik REIKI univerzalne energije, polagam po določenem sistemu dlani na telo oz. ob telo, sebi ali drugi osebi, ki me za to prosi, takrat sem v stanju enosti-ravnovesja.Ob tem se ozavesti nek problem, ki se ga lahko podzavestno potiska vse življenje, ali se utrne ideja, ali zaceli rano ali doume razlog za izvor težav, ki je največkrat v napačnem miselnem vzorcu. Reiki pri vsakem deluje drugače, a deluje vedno v najvišje dobro posameznika.

 

 

DAI_KO_MYO.jpg

REIKI CELJENJE

 

Učinki Reikija

 

REIKI podpira naravne sposobnosti telesa za zdravljenje, vitalizira telo. Deluje na vseh ravneh - mentalnem, čustvenem, fizičnem in duhovnem. Razstruplja, deluje vedno samo pozitivno. V naše življenje prinaša ljubezen, radost, zdravje, mir in obilje. Reiki je kot vrnitev domov - domov k sebi, da si lažje krojimo lastno življenje in smo v sožitju z drugimi in naravo.

Deluje pozitivno tudi na živali in rastline. Celotstna dodatna metoda. Vsak ima, možnost, da postane prevodnik vse življenjske REIKI univerzalne energije. Skozi celo leto se izvjajo reiki tečaji. Obveščam vas preko e-novic.

 KLIK ZA VEČ INFO

REIKI TAROT

 

Kaj je Reiki -Tarot?

 

Skozi več deset letno učenje različnih tehnik in metod, pri različnih učiteljih in mojstrih, ter skozi prakso, se je izkristaliziral moj pečat - intuitivno se je izkazalo, da je REIKI v kombinaciji s Tarotom postal del mojega načina pristopa - sinergija REIKI-TAROT, kot "oblika" mojega delovanja. Kot  avtentična jaz.

Za celostni pristop - celostno terapijo, pri kateri se vam posvetim - 100-minut - reiki terapija in intutivni tarot reading, se lahko naročite.

KLIK ZA KONTAKT


.

SEI_HE_KI.jpg 

REIKI SIMOBLI IN POSVETITEV

 

Kako poteka usposobljanje za reikista?


Za to, da smo prevodnik reiki energije se usposabljamo na tečajih, kjer usvojimo tehniko polaganja rok in vsa potrebna znanja. Naučimo se temeljnih principov in delovanja, rabe reikija in vsakič pridobimo tudi iniciacijo/posvetitev v ustrezo stopnjo. Posvetitev predstavlja odpiranje energetskih kanalov. Je postopek, ki zviša vibracije našega telesa, čustev in uma ter jih uskladi z višjim virom.

 

Posvetitev se deli na več stopenj, vsaka naslednja stopnja še bolj zviša vibracije in nas usklajuje z višjimi nivoji energije. 

Sama beseda - posvetitev - pomeni, da se med procesom, ko mojster učitelj reiki-ja s posebnim postopkom "vsadi"  ali "zlije" novo znanje, simbole in enegijo, ki je "sveto" in vse, kar nam je sveto, je za nas zelo dragoceno.

 

Vsak človek jo doživlja na svoj način, saj je usklajena s potrebami in stanjem ter zmožnostmi posameznika. V vseh primerih pa gre za duševno in telesno izkušnjo. Vsak jo doživlja na svoj način, vendar vedno prinaša izkušnje za boljše življenje. Poveča se senizibilnost, okrepi intuicija; moč samozdravljenja in sposobnost reševanja  določenih preprek oz. težav.

KLIK ZA VEČ INFO

 

 CHO_KU_REI.jpg