Reiki terapija cena
 

 
   

info@moja-prihodnost.com
Tel.:041 348 123
 


Reiki terapija cena

Reiki terapija cena, kakšna naj bo? Kako se cenovno ovrednoti energijska terapija, kar reiki terapija tudi je? Zakaj se pri tem vedno nekateri ustavijo in vprašajo - ali se sploh sme vrednotiti v denarju?

 

Že lep čas opažam prepričanje, da zaračunavanje storitev v duhovnosti ni "duhovno". Ali učitelju v šoli pripada plačilo za poučevanje, učitelju duhovnosti pa ne? Precej dvoličinsti se tu skriva, kajne! Še vedno velja, da je denar umazan in si ga ne dovolimo imeti in uživati.

Odgovor je posameznikova naravnanost do denarja, ki je lahko  energija obilja ali ne-obilja. Denar  je menjalna protivrednost za porabljeni čas, ki ga, kot terapevt in duhovna učiteljica namenim posamezniku ali skupini.  Moja odločitev je, da deljujem iz srca in s  čisitim namenom, kajti, če bom seštevala in preračunavala, koliko terapij in delavnic moram imeti, da bom" dobila in imela" . potem se ta krog zapre in ne teče prava energija - energija obilja.

Če ob delu ne čutim zadovoljstva, da nekomu izboljšam življenje , mu pomgam, potem delo postaja muka in tudi denarni tok ne priteka.Lažna morala  zaračunavanja v duhovnosti

Vsi, ki se ukvarjajmo z duhovnostjo, se(smo se) ujeli v past koliko zaračunati, da bo še sprejemljivo?!

 

Dostop do lastne notranjosti je ves čas odprt, a se vsakemu ne ljubi vsak dan meditirati, delati na sebi. Vložila sem veliko časa, denarja ter energije v to, da sem se naučila določenih znanj in  metodologij o terapevtskem delu, dobila licence, razvila svoje sposobnosti zaznavanja, saj talent zamre, če ga ne razvijaš. Z znanjem in izkušnjami, ki sem jih pridobila skozi, zdaj lahko rečem, destletja,  bom vesela, če bom komu lahko pomagala pri njegovi osebni rasti, napredku in boljšemu počutju.

 

 Zakaj bi bilo torej "neduhovno" zaračunavati storitve s področja duhovnosti? 

 

To pa ne pomeni, da ne bom tistemu, ki si ne more privoščiti plačila, odrekla terapijo ali delavnico, temveč mu/ji bom opravila zato, ker mi je zaupal/a težavo in sem jih začutila kot pristne, srčne, ne iz ega - da prihrani denar.  V tem primeru se izranava energij opravi na drugih ravneh.

 

Povezava do ponudbe in Reiki terapija cena