ZMERNOST
 

 
   

info@moja-prihodnost.com
Tel.:041 348 123
 


Razlaga tarot karte zmernost

Tarot karta - zmernost

Razlaga simbolov na karti

Umirjena, disciplinirana in previdna. Na sliki je angel Rafael, ki je posrednik. Pretaka vodo življenja, vitalne moči iz ene posode v drugo. Predstavljen je kot ženski lik, ki dodaja svojo čisto energijo, strast in želje; žrtvuje se vendar je koncu vedno pride očiščenje. Tej karti se pripisuje umetniško delovanje in potovanja. Rdeči rokavi označujejo akcijo – treba je delati in se gibati, prilagoditi višje energije zemeljskim.

Grlo je prekrito z rumenim  blagom, kar predstavlja smisel za govorništvo. Pas ščiti ledvici, pleksus in je znak čustvenosti in spolnosti. Ključ te karte najdemo v iskanju ravnotežja. Simbola vode in meseca sta po izročilu povezana s čustvi. V tej zvezi svetuje obvladovanje čustev.

Nagrajeni boste s občutkom izpolnjenosti, miru in skladnosti. Ravna pokrajina za njenim hrbtom priporoča, da lahko izkoristimo svoje talente. Svoje cilje boste dosegli. Ta karta tarot priporoča tudi, da se povežite z ljudmi, samota je dobra samo v majhnih količinah; vendar ne v prvi polovici življenja. Kasneje ko se izpolnijo želje se lahko umaknemo v mirno okolje.

Treba je paziti na ledvici, cirkulacijo limfe in živčni sistem. Kadar je obrnjena na glavo, se težko prilagajamo, smo neodločni. Vendar kljub temu ne izgubi pozitivnega naboja, deluje inpulzivno, manj razumno. 

Kabalistična veza

  • kamen – granit
  • žival – konj
  • rastlina – plavica
  • barva – modra
  • kulturna središča, javna mesta, trgi