Zakaj izbrati energijsko terapijo
 

 
   

info@moja-prihodnost.com
Tel.:041 348 123
 


Zakaj izbrati energijsko terapijo

 

Fizična moč osnova za življenje

Marsikdo si želi nabrati/obnoviti življenjsko moč in jo sam tudi obnavljati takrat, ko mu jo »zmanjka«. Naučite se regenerirati moči na telesni ravni.

Brez temeljev ne stoji nobena hiša. Če so temelji slabo postavljeni se hiša kmalu zruši. Prav tako je pri človeku; njegov »temelj« je fizično telo, ki rabi veliko energije, da zmore vse napore in strese vsakodnevnega modernega življenja. Z leti se obnova upočasni ali pa jo telo sploh ne zmore več tako hitro obnavljati, kot so potrebe življenjskega ritma. Takrat vemo, da nastopi najprej utrujenost, ki prerase v kronično in lahko privede tudi do različnih bolezni, ki jih navajam v nadaljevanju in so posledica le-tega.

AXIS MUNDI  - OS SVETA  -  Postavljeni v OS SVETA smo takrat, ko smo dobro prizemljeni in istočasno preko kozmičnega žarka povezani z vesoljem. Takrat delujemo usklajeno in smo v ravnovesju. Naučim vas postaviti svojo OS SVETA.

 

Na prvem nivoju smo orientirani na preživetje, to so tudi naše temeljne pravice. JAZ SEM TU - ŽIV-A IN ZDRAV-A IN LAHKO PREŽIVIM.

BITI TU -PRIZEMLJEN/A IN IMETI VSEGA DOVOLJ.

Negativni vidik je strah, pojavi se takrat, ko smo fizično ogroženi, napadeni ali zbolimo. Strah najbolj škodi prvi čakri, takrat smo pod kontrolo tretje čakre - ega, ki poveljuje našemu življenju.

 

NEURAVNOVEŠENA PRVA ČAKRA:
Premalo delujoča prva čakra se kaže na fiizčni ravni na naslednje načine:

- smo brez energije, depresivni, se umikamo v samoto, letargičnost, tesnoba, paranoja, težko se koncentriramo, slabo finančno stanje, majhna AURA, kronični nered, nepripravljenost na spremembe, človek ne ve kako naprej - plava v oblakih.

  • Premočno delujoča prva čakra se kaže na fizični ravni na naslednje načine:
  • - nervoze, prevelika orientiranost na materialnost/tudi denar, prevelika teža, pogoste zdravstvene težave. Telesno so šibka točka noge, predvsem nagnjenost k razširjenim venam, tudi kosti in sklepi.

 

Uravnavanje prve čakre se pospeši z redno vadbo posebnih vaj, ki jih vneste v vsakodnevno rutino.

Postavite svoje trdne temelje za izgradnjo svojega življenje na vseh nivojih. Začnite zdaj.

 

Ego in kako ga ukrotiti

 

Moč volje/ega in vzorec "samo jaz imam prav in se ne motim" je pogost. Predstavlja velik izziv za tiste, ki ga želijo ozavestiti in preseči.

Verjetno se strinjate, da svojih omejitev in meja ni lahko premakniti, razširiti in se jih osvoboditi. Najbolj pa nas obremenijo nerazrešene situacije in z njimi povezani odnosi. Ob tem nastala čustva nižjih frekvenc - jeza, zavist in zamere, ki tvorijo veliko čustvenega balasta v vašem auričnem obroču. Najbolj na področju okrog trebuha in srednjega dela hrbta in povzročajo blokade, ki jih čutimo sčasoma tudi na fizični ravni. Tu so vaše omejitve močnejše, da ne rečem trdovratne in vas vežejo na ljudi in z njimi povezanimi nerazrešenimi situacijami, včasih še dolgo potem, ko več nismo v stiku z njimi.


Kako se formirajo čustvene meje/vezi

 

Debele težke in močne vezi so še bolj močne in težavne, če je partnerstvo dolgo in se je nabralo precej nerešenih balastnih čustev. Ta del meje je ujet. Če teh meja ne razrešimo, razčistimo lahko še dolgo ostanejo in nas obremenjujejo več let in še po smrti. Vrtimo se v začaranem krogu, lahko tudi zbolimo. Ena izmed tehnik je harmoniziranje energijskih vezi, poleg tudi ozaveščanja skozi pogovor z vami ter karmično diagnosticiranje ter še druge. Nekatere vas naučim tudi izvajati.

Za vsakega posameznika se določi pristop k delu - ozaveščanju in razrešitve ujetosti v omejitev.

Izboljšamo odnose - v družini, med sorodniki ali šefom, sodelavci, z bivšim partnerjem ...

 

Ko delamo z energijskimi tehnikami, seveda v sodelovanju z vami, se odnosi lahko kmalu izboljšajo in ni pomembno ali smo do njih že razvili drugačen odnosa; čustvena odvisnost od drugih preneha. V veliko primerih se odnos izboljša, lahko pa tudi prekine, če je tako dobro za oba. Zahvalimo se, da smo bili lahko del njihovega življenja in se poslovimo. Pripravljeni smo na prihod novih ljudi, ki so z nami kompatibilni.

 

Postavimo zdrave meje in kvaliteta življenja se na novo vzpostavi.

 

Zakaj razvijati intuicijo?

 

Vsi v življenju s(m)o iskalci nečesa ali nekoga. Iščemo svoj življenjski smisel, dušni namen, iščemo odgovore na to zakaj smo tu, na tem prelepem planetu in še bi lahko naštevali .... Pri tem se zanašamo na mnenja drugih pri tem iskanju, a vse odgovore, vse zaklade nosimo v sebi.

Razvoj intuicije ima velik pomen pri iskanju zgoraj navedenega in ima odgovor na VSE.

Nivo šeste čakre, ki se nahaja na sredini čela je dvobarvna - spredaj vijolična,zadaj indigo modra. Daje energijo možganom, levemu očesu, nosu, hipofizi, na živčnem sistemu ter hormonskem ravnovesju. Tu je doma zunaj čutno zaznavanje, videnje aure, intuicija, učenje, domišljija,vizualizacija, uvid in sanje.

Z razvojem zunaj čutnega zaznavanja postajamo lahko dober kanal. Da je nekdo kanal za prenos idej in energije iz izvora, je nujno potrebno, da je šesta čakra prečiščena. Vse stare razvite kulture so znale črpati znanje iz VIRA. Zakaj ne bi tudi vi? Obudite svoje zaspale čute in kanale in se povežite samim seboj in s tem tudi s svojim namenom.

Želite zajemati znanje iz neusahljivega vira informacij dobro prečiščeni potem,

Pokličite ali pišite za dodatne informacije in brezplačni uvodni razgovor