Energetsko čiščenje prostora
 

 
   

info@moja-prihodnost.com
Tel.:041 348 123
 


Energetsko čiščenje prostora

 

 

Energetsko čiščenje prostora in zakaj je dobro, da se ga opravlja večkrat.

 

Si kdaj začutil/a, ko si prišel/la na obisk ravno v trenutku, ko sta se dve osebi prepirali? V zraku se je čutila napetost in teža. Morda si  hotel/a zapustiti prostro, ker se nisi počutil/a dobro. In zdaj si predstavljaj, da si stopila v hišo, ki sta jo izbrala skupaj z možem, kot  potencialno "dober nakup".

V smislu gradnje in urejenosti je vse dobro, prav tako cena in dokumentacija, ampak, tu nastopi nelagodje, ki si ga ne znaš razložiti.

 

Zakaj je temu tako? Ne glede na to ali je hiša nova ali stara, že od same zasnove načrta se ustvarja tudi energija - z dobrimi namerami ali pa ne, lahko so popolnoma nezavedno ustvarja tudi slaba. S kakšnim pristopom je bila načrtovana, nato vse do tega, ali je teklo vse gladko pri sami zidavi, od temeljev pa do tega ko dobiš v roke ključ.

Morda se zdi to komu težko verjetno. A  imam lastne izkušnje. Ko sem se vselila v hišo, v kateri zdaj še vedno živim, sem imela občutek, kot da prihajam  res domov, morda zaradi tega, ker je podobna moji rojstni hiši. A energija je bila drugačna, poiskala sem več informacij o njeni zgodovini in prebivalcih in prišla do zanimivih spoznanj, zakaj se mi zdi, da je nekdo ves čas z menoj, čerpav sem takrat sama v hiši. Pa ne samo to, spoznala sem, da je nujno, da   jo očistim, ne samo temeljito fizično očistim, ampak tudi energetsko. Koncentracija energij je bila izredno močna, včasih me je pretirano zadrževala  v občutkih, ki so mi bili tuji, težki in boleči.

 

Postopke energetskega čiščenja sem večkrat ponovila.

Pa še to naj omenim. Redno delam poleg generalnega spomladanskega in jesenskega čiščenja tudi generalno energetsko čiščenje prostorov v hiši. Zakaj? Ker energija vodi vse - naše misli, delovanja, izrečene besede - tudi vsa čustva imajo svojo energijo, ki niso vedno v sozvočju z vsemi v hiši.  Hote ali ne hote.

 

Najboljše zdravilo je seveda ozaveščeno življenje, v svojih mislih in dejanjih, a svet ni popln, zato poskrbi tudi za energetsko čiščenje prostora.

 

Za več klikni in se>>>naroči na energetsko čiščenje prostora

 

Te morda zanima kako zopet obuditi zaspalo intuicijo klikni  >>>pridobi brezplačno e-knjigo Sledi intuiciji