Mnenja strank
 

 
   

info@moja-prihodnost.com
Tel.:041 348 123
 Mnenja strank

 

 

Moja izkušnja

 

Kar nekaj časa sem se odločala, ali naj obiščem gospo Blaženo ali ne, potem pa sem nekega dne le zbrala dovolj poguma, da sem zavrtela njeno telefonsko številko in jo poklicala. Na drugi strani sem zaslišala prijazen in pomirjujoč glas in takoj sem vedela, da sem se odločila prav. Z gospo Blaženo sva se dogovorili za termin in moram priznati, da sem komaj čakala dan, ko bom o sebi in svoji prihodnosti izvedela več.

Ob najinem snidenju sem takoj začutila, kako topla oseba je gospa Blažena, zato sem ji z lahkoto zaupala. Najprej mi je pogledala v dlan in mi jasno opisala mojo osebnost z vsemi pozitivnimi in tistimi malo manj pozitivnimi lastnostmi, moje interese, želje in mojo čustveno plat. Moram priznati, da sem bila nad opisom zelo presenečena, v pozitivnem smislu, seveda. Nikoli si namreč nisem mislila, da lahko človek iz dlani pove toliko o neki osebi, čeprav je sploh ne pozna. Gospa Blažena me je opozorila tudi na šibke točke, na katere moram biti pozorna v življenju, ter mi predlagala, kako jih lahko izboljšam. Temu je nato sledil pogled v prihodnost: kariera, partnerstvo, družina, otroci, denar in ostale stvari, ki so me zanimale.

Po branju iz dlani je gospa Blažena pogledala v mojo prihodnost tudi s pomočjo kart. Sprva sem karte vlekla sama - za vsako vprašanje, ki sem si ga zastavila v glavi, sem povlekla po tri karte - ona pa mi jih je nato ''prevedla'' in mi razložila, kaj mi poskušajo povedati. Za tem je za vsako vprašanje posebej s kupčka povlekla po več kart in mi celotno situacijo oziroma rešitev mojega problema opisala in razložila še podrobneje. Tudi nad tem sem bila pozitivno presenečena, saj mi gospa Blažena ni svetovala le, kako naj se lotim določene težave, temveč mi je opisala tudi, kako se je določena zadeva, po kateri sem spraševala, odvijala v preteklosti.

Po končani seansi sem si vzela nekaj trenutkov, da sem strnila svoje misli ter si v spomin priklicala vse nasvete, ki mi jih je ponudila gospa Blažena. Od takrat naprej se večkrat spomnim njenih besed in vem, da jo bom zagotovo še kdaj obiskala.

Nastja Hočevar

 

Odločitev za nakup orgonitev - odločitev za katero mi ni žal

Po prebiranju vašega opisa orgonitov in njihovega delovanja, sem se odločil za nakup vašega orgonita. Ker sem že nekaj časa iskal nekaj, kar bi mi pomagalo, da nevtraliziram energije, ki se ustvarjajo s sevanjem iz naparav, kot so mobiteli, računalniki in druga elektronska oprema, katerim sem veliko izpostavljen, mi je bila izbira vašega orgonita kot naročena.

 

Postavljenega imam ob računalniku na pisalni mizi v prisarni po vaših napotkih. Čutim spremembe. Naj bolj mi je vešeč, to da že ko se vsedem za pisalno mizo začutim sproščenost in energijo, ki me umirja. Sem tudi bolj skoncentriran. Seveda pa bom še nadalje spremljal delovanje orgonita in seveda tudi poročal.

Hvala še enkrat,

Jernej Kosmač

 

Kako sem doživela energetski tretma 

Najprej bi v začetku napisala, da sem gospo Blaženo spoznala na enem izmed srečanj, ki so se pred leti organizirali v sklopu Dnevi vedeževanja in astrologije v Europarku v Mariboru.

Spremljam njeno delovanje in sem vesela, da jo poznam. Sem se  pa odločila tudi za energetski tretma, ki jih v zadnjem času izvaja. Res sem bila presenečena, kako sem bila že po dveh tretmajih bolj umirjena in energetsko "zagnana". Tudi spanje se mi izboljšuje. Kar pa je najbolj važno, pokazala mi je, da zmorem tudi sama poskrbeti za polnjenje energije z vajami, ki jih redno izvajam vsako jutro. Se res potrudim vsako jutro, čeprav sem bila v začektu bolj neodločna, beri lena.

Vsekakor se bom obrnila  nanjo, ko bom potrebovala kakšen nasvet.

Nina M.

 

Odločitev za posvet

Mogoče sem rabila samo spodbudo, a dobila sem tudi odgovore, ki so me prepričali, da je lahko svoje življenje zdaj zopet sestavljam. Po naključju sem prišla do njene internetne strani, ki so bile še v prejšnji verziji, in sem začela prebirati vsak dan njeno napoved  - KARTA DNEVA. Potem sem se nekega dne le odločila in jo poklicala. Včasih rabiš veliko časa, da se izkoplješ iz težav, a včasih moraš dojeti, da so težave tudi zato, da jih začneš reševati. Po pogovorih, ki sem jih imela z njo, sem začela delovati.....za mojo prihodnost.:)

Miša Kos 

 

Reiki - delo na daljavo

Kako sem doživela nekaj, kot je reiki na daljavo? Seveda sem bila na začetku skeptična, a sem imela že nekaj informaciji od prej. Sama lahko povem, da je bila izkušnja precej nenavadna. Priprava na tak tretma je potrebno uskladiti. To pomeni, da se časovno uravnaš - jaz na svojem domu - umirjena, vzravnano sedeča na stolu ob točno dogovorjeni uri in ga. Blažena na drugi strani Slovenije. Po nekaj minutah sem začutila delovanje - rahlo zbadanje po rokah, toplota in mir. Po manj kot dvajsetih minutah, sva zaključili. Tretmajev sva imel štiri, s presledki, ki so sledili v redosledju. Moram priznati, da sem imela naslednji dan vsakič polno enegije za pospravljanje hiše kot še nikoli, da ne govorim o tem, da sem z veliko volje in veselja začela zopet pisati, kar nisem počela že zelo dolgo. Zdaj ko sem šla v  penzijo, se mi je življenje spremenilo. Več imam časa tudi zase. Tudi odkrivanje Reikja je eno izmed teh reči, ki so me navdušile.

Seveda pa so to samo moje izkušnje. Za svoje se obrnite na ga.Blaženo.

Priporočam.

Marija B.