Orgonski akumulator
 

 
   

info@moja-prihodnost.com
Tel.:041 348 123
 


"Orgonski akumulator ali krajše orgonit prinese harmonijo v vaš prostor"


Dr. Wilhelm Reich je v tridesetih in štiridesetih letih prejšnjega stoletja raziskoval in želel dokazati ter izmeriti obstoj či/ prana/ ki energije. Zgradil je svoj raziskovalni laboratorij, ki ga je poimenoval Orgonon, na podeželju države Maine, ZDA, saj je bilo to mesto takrat zelo izolirano od virov "slabih energij".

Leta 1940 je skonstruiral orgonski akumulator, katere namen je bil kopičiti orgonsko energijo. Orgonski akumulator je predstavljala škatla s šestimi ploskvami, v kateri so se izmenjavale plasti iz organskih materialov (katerih namen je bil kopičiti energijo) ter kovine (usmerjati energijo proti središču akumulatorja). Bolniki, ki so jih namestili v sredino akumulatorja, so skozi kožo in pljuča absorbirali orgonsko energijo. Akumulator jim je izboljšal pretok življenjske energije in pomagal pri odpravljanju energijskih blokad ter tako deloval zdravilno na kri in telesno tkivo.

Orgonski akumulator  je postavil v bližini virov Dora (kot so jedrske elektrarne, radijski stolpi, itd), ki naj bi bili potencialno škodljivi . Ugotovil je, da delovanje orgonskih akumulatorjev, kot jih je poimenoval, izboljša in izniči delovanje sevanja in tudi deluje na boljše počutje.

Leta 2000 sta Don in Carol Croft odkrila preko neke internetne raziskave in empiričnega opazovanja, da je mešanje katalizirane organske smole iz steklenih vlaken z anorganskimi ostružki kovin, ki se jih vlije v majhne modele - skodelice za muffine - da proizvajajo snov, ki bi pritegnila eterično energijo podobno kot Reichovi akumulatorji.

Carol Croft je intuitivno zaznala pomen te ugotovitve in jo je korak za korakom razvijala naprej z dodajanjem majhnih kremenovih kristalov v zmesi, za izboljšanje sposobnost.
Učinkovito zbirajo, preobrazijo in oddajajo eterično energijo. Ta dodatek k smoli in metalni matrici povzroča snov, ki deluje kot samostojni pogon, ki nenehno deluje in to zelo učinkovito preobrazi Dora → POR (iz negativne v pozitivno).

Orgonski akumulator ali krajše orgonit prinese harmonijo v vaš prostor; očisti energetske kanale, vam prinaša energijo, vitalnost in zdravje, hkrati pa vas varuje pred negativno energijo.

Ko je orgonit v dosegu vira Dora / negativne energije, ga bo učinkovito in nenehno preoblikoval v POR / pozitivno energijo. Smola v orgonitu se krči med postopkom vulkanizacije v notranjosti, ustvarjajo dobro znani piezoelektrični pojav v kvarčnem kristalu, kar pomeni, da postane električno polariziran.

Domneva se, da je to tisto, kar povzroča , da orgoniti delujejo tako učinkovito.

So generator pozitivne energije. Tako izboljšan orgonit predstavlja prelomnico v delovanju, saj v začetnih raziskovanjih v Reichovem času orgonskim akumulatorjem "uspelo" poleg pozitivne pritegniti tudi smrtonosno energijo, in mu ni uspelo pretvoriti DOR v POR. Izboljšanim orgonitom pa to ves čas uspeva. V enem letu od razvoja je Don Croft začel objavljati poročila o njegovih in ženinih izkušnjah. Orgonite je postavil ob vse vire Dora/ negativne energije, kot so mobilni telefonski stolpi, jedrske elektrarne, podzemne baze ,naravne mrežne zemeljske črte itd.

Don je v svojih poročilih navedel pozitivne življenjske izkušnje, čiščenje, zdravljenje, kar potrjuje tudi priče. Počasi je začelo naraščati zavedanje saj je Don na svojih predavanjih dajal spodbudo ljudem ,naj si izdelajo tudi sami orgonite in naj izkusijo njihovo delovanje.

 Orhidejinih 27 cvetov

 Orgoniti so pomagali orhideji zacveteti  Po povratku z dopusta je orhideja, ob kateri so nameščeni orgoniti, cvetela s 27 cvetovi !
Moja orhideja, ki dolgo ni cvetela, je zacvetela s pomočjo orgonitov (1. slika).
Po povratku z dopusta je sledilo lepo presenečenje - naštela sem 27 cvetov !  (2. slika)